2012/10/20

Paras paikka Barcelonassa

(2. kuva Miscelanean sivuilta)

...on Miscelanea. The big family where everything is wonderful. Se on vähän niinkuin Rovaniemen Kauppayhtiö (retrokahvila+baari+esityksiä). Miscelaneassa on vaihtuvia näyttelyitä paikallisilta taiteilijoilta sekä erilaisia workshopeja ja esityksiä. Kaupassa on lisäksi myynnissä näiden taiteilijoiden töitä, maalauksia ja vaatteita ym. Vieläkin kaiholla muistelen sitä yhtä kangaskassia, joka ehdittiin myydä...

Yläkerran baarista saa maailman parhaita mojitoja sekä maailman parasta teetä. Ihaninta oli pitkän työpäivän jälkeen taapertaa Miscelaneaan odottamaan, että toveri pääsee töistä, tilata haudutettua teetä ja lukea kirjaa kaikessa rauhassa.

Ensimmäinen ja ainoa etikettivirhe sattui muuten juuri Miscelaneassa. Oltiin vasta tultu Barcelonaan ja menin ensimmäistä kertaa käymään toverini työpaikalla. Tervehdin paikan omistajaa käsi ojossa, kun tämä katsahti vähän kummastuneena, että Espanjassa kyllä tervehditään poskisuukoilla. Hups.

Ikävä tuota paikkaa.

2 kommenttia:

Ville Niskanen kirjoitti...

Ahh oon aina halunnut Barceloonaan!

Anna kirjoitti...

Suosittelen kyllä kovasti joskus käymään siellä, tosin siinä on se vaara että sitten haluat mennä aina uudelleen ja uudelleen, niinkuin allekirjoittanut :)