2012/08/05

Chillin'

Tykkään Oulusta. Kesäaikaan torinrantaa ihanampaa paikkaa saa hakea. Voisin kierrellä pienissä aittamyymälöissä tuntikausia. Ja niin teinkin, erityisen ihanaksi osoittautui Inka-Aitta. Tällä kertaa en tosin ostanut mitään, mutta omistajan pitämiä joogatunteja aion kyllä syksyllä kokeilla!


Toinen mahtava torinrannasta löytyvä paikka on Kauppahalli. Espanjassa ehdin ihastua paikallisten kauppahallien tunnelmaan ja varsinkin juustotiskeihin, haha. Odotan kovasti sitä päivää, että Rovaniemellekin avataan oma kauppahalli. Onhan siitä jo huhuttu? Vai näinkö unta.

Tuli reissussa kokeiltua uusia makujakin; sushia ja intialaista. Sushipaikassa oli tavattoman söpö selitys paikan nimelle: "Japanilaisessa kulttuurissa uskotaan, etteivät ihmiset voi ystävystyä, ennen kuin ovat aterioineet yhdessä. Erityisen läheisistä ihmisistä käytetään nimitystä 'ystävät, jotka syövät riisiä samasta kupista'. Siksi nimemme Tomo - ystävä." En osaa yhtään sanoa, mitä tuli syötyä, koska ne nimet. :D Tykkäsin kuitenkin varsinkin nuista merilevämitälie -jutuista.

Mutta se intialainen. Words cannot describe how good it was! Ravintola oli pieni Garam Masala parin korttelin päässä juna-asemalta. Palvelu oli superystävällistä ja itselleni ainakin pelkkänä plussana se, ettei henkilökunta kovin montaa suomenkielistä sanaa osannut. Ihana päästä välillä puhumaan englantia. :) Söin tandooriuunissa paistettua kanaa ja all I can say is namnamnam. Olen ihan sanaton, kannattaa käydä itse kokeilemassa jos Oulussa päin liikkuu. Hyvänä bloggarinalkuna jätin kuitenkin kameran matkasta, joten ei kuvia sieltä.Gotta love that city. Äkkiä takaisin. :)

Ei kommentteja: