2012/07/30

Beginnings


In the beginning there was nothing. God said, 'Let there be light!' And there was light. There was still nothing, but you could see it a whole lot better.

-Ellen DeGeneres-

Tämä postaus on omalla tavallaan sama valo, josta ylläolevassa sitaatissa puhutaan. Tämä kertoo, minkälainen ihminen tätä blogia kirjoittaa ja mitä mahdollisesti tulet lukemaan täältä. 


Minä olen abivuotta aloitteleva tyttö Lapista. Parasta maailmassa on unelmointi, heti kakkosena niiden toteuttaminen. Rakastan valokuvausta, tanssimista, matkustamista ja tyhjää uimahallia. Niinkään en välittäisi kylmyydestä, kauhuleffoista tai valkosipulista, mutta what you gonna do kun talvella on kylmä ja puolet kaveriporukasta rakastaa kauhuleffoja. Tulevaisuudessa tahtoisin löytää itseni toimittajan ja valokuvaajan ammatista. Kirjoittamassa muodista tai matkustamisesta.


Tästä blogista tulee luultavasti löytymään unelmia, ajatuksia, asiaa vaatteista ja muodista, tarinoita maailmalta. Vähän lisää unelmia. We will see. Tarkoitus olisi tehdä tätä hommaa pieni pilke silmäkulmassa, koska ei sole aina kato niin justiinsa. Pyrin kirjoittamaan mahdollisimman paljon, koska se on ykkösasia mitä tahdon tulevaisuudessa tehdä. Ja pitää harjoitella jos aikoo olla hyvä. ;)
 

Gracias eli thank you eli kiitos, että olet lukenut tämän. Palaute on aina varsin suotavaa. Let's keep in touch! :) 

(kuvat tältä kesältä, paitsi viimeinen)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tyttö! jee ;) tätä tullaan seuraamaan. päivityksiä odotellessa.. <3llä M&A&M

Anonyymi kirjoitti...

We want more this ;) <3

AnnaThx kirjoitti...

You will get more :) ideoita on kauheasti, enää tarvitaan vaan aikaa